Acne

Het zou fijn zijn als de huid in evenwicht was. Helaas komt deze ideale toestand maar vrij zelden voor. Een te veel aan huidvet leidt vaak tot een onzuivere huid met een neiging tot acne.

De ene onzuivere huid is de andere niet.
Een vette huid met een te sterke talgproductie alsmede oververhoorning neigt tot ophopingen in het talgafvoerkanaaltje. De gevolgen zijn mee-eters, puistjes en pukkeltjes. Toch is het zo dat het vette huidtype onderverdeeld kan worden in twee categorieën.

• de vochtarme onzuivere huid (Seborrhoe sicca)
• de vettige onzuivere huid (Seborrhoe oleosa)

Tijdens een ernstige vorm van acne kan de huid flink beschadigd worden. Het lichaam herstelt de beschadigingen met littekenweefsel. Daarom is het van belang dat een acne huid professioneel wordt behandeld.

 

Wij zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS en zijn in het bezit van de specialisatie acne en de bijbehorende AGB-code. Daardoor vergoeden veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten van een acne behandeling. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

ANBOS_PMS320_RGB

 

Deep cleansing purifying treatment (45 minuten) – € 50,-
Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne.

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen.

Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen.

 

Deep cleansing purifying cure (12 weken) – € 475,- ipv € 507,40
Geschikt voor vette, onzuivere huidcondities of acne.

De deep cleansing purifying treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde talg productie en/of veel verstoppingen. Gedurende 12 weken gaan we je huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik.

Week  1 Deep cleansing purifying treatment 45 min
Week  2 Quick Deep purifying 25 min
Week  3 Quick Deep purifying 25 min
Week  4 Deep cleansing purifying treatment 45 min
Week  5 Rustfase – –
Week  6  Deep cleansing purifying treatment 45 min
Week  7 Rustfase – –
Week  8 Quick Deep purifying 25 min
Week  9 Rustfase – –
Week 10 Quick Deep purifying 25 min
Week 11 Rustfase – –
Week 12 Deep cleansing purifying treatment 45 min

+ Oil Control Daily Skin Care Kit, voor thuis gebruik t.w.v. € 197,40