Afslanken


Wil je leren voor een gezonde levensstijl en die overtollige kilo’s kwijtraken?

Laat mij je coach zijn en leer op een gezonde manier met “normale” producten uit de supermarkt heerlijke maaltijden te bereiden. Je zult gegarandeerd afvallen en je fitter gaan voelen.

IMG_7935  IMG_7925  IMG_7921

Ieder mens wil graag zo gezond mogelijk zijn. Een goede balans tussen lichaam en geest is nodig om met de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke druk van deze tijd om te gaan. Nieuwe medische kennis en wetenschap maakt meer dan ooit duidelijk dat bewustwording onlosmakelijk is verbonden met gezondheid.

In deze tijd van overvloed valt het echter niet mee om goede keuzes te maken als het om voeding gaat. Het aanbod is overweldigend en reclame zet ons vaak op het verkeerde been. Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor onze gezondheid. De eerste tekenen hiervan worden vaak zichtbaar door uiterlijke klachten zoals allergieën, huidaandoeningen, overgewicht, hart- en vaatziekten enzovoorts. Innerlijke belasting wordt meestal niet direct met voeding in verband gebracht maar kan de leefkwaliteit aanzienlijk beïnvloeden. Vermoeidheid, stress, slaapproblemen, hoofdpijn, maag- en darmklachten komen meer voor dan nodig is.

Het voedingsprogramma van 3Care is eenvoudig, doeltreffend, duurzaam en resultaatgericht.

Herstel en vitaliteit begint met het opruimen van oude afvalstoffen welke door de jaren heen worden opgeslagen in vetcellen. Je huidige gezondheid is te vergelijken met een emmer gebruikt sop waarvan het vuil naar de bodem zakt. Eerst de emmer legen, schoonmaken en opnieuw vullen, is de volgorde voor optimale reinigingskracht. Zo gaat het ook met gezondheid. Gezonder eten, bewegen en leven werkt beter wanneer je eerst je oude ballast opruimt. Voor een beter herstel en duurzaam resultaat is reinigen op celniveau belangrijk. Het is eenvoudig te leren, leuk om te doen, resultaat gericht en toepasbaar in elke leefstijl.

Voedingssupplementen

Soms heeft een lichaam net een beetje extra nodig om goed te functioneren. Visolie bijvoorbeeld of multi-vitaminen. In die gevallen kun je gebruikmaken van voedingssupplementen. Wij gebruiken alleen orthomoleculaire supplementen. Dat zijn producten die gericht zijn op dátgene wat je lichaam nodig heeft. Orthomoleculaire supplementen bevorderen de gezondheid met behulp van vitaminen, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Wanneer alles in balans is, gaat het afslanken vanzelf. Je zult in al snel 1 tot 2 kilo per week, op een gezonde manier, kwijtraken.

Kijk voor meer informatie op de website van Voedingsadvies Avital.

Logo-Kleur-Voeding-goed