Huidverzorgingstips in de herfst

IMG_7888Wat te doen bij een koud en nat weer? Een gestreste en droge huid?

Veranderlijk: een woord dat je vaak hoort in het koele herfstseizoen! Vooral in het weerbericht hoor je deze term bijna dagelijks. Maar ook in termen van huidverzorging is het woord ‘veranderen’ van groot belang in de herfst. Als je je huid tijdens de herfst prachtig wilt onderhouden, is het nu “veranderen”! Profiteer van de schoonheidstips van DR. GRANDEL voor huidverzorging in de herfst.

Herfst- en winterseizoen voor rijke verzorgingsproducten

Koele wind en nat, koud weer buiten, droge binnenlucht door de verwarming. En dan de constante extreme overgangen in het warme en in de kou, aankleden en uitkleden, sjaals die langs je kin schuren, handen die aanvoelen als schuurpapier. Wanneer je de stress van deze prikkels niet aanpakt moet de huid behoorlijk vechten.

Het goede nieuws: je hebt de mogelijkheid om je huid te ondersteunen, het weerbaarder te maken. Met cosmetica die bescherming en verzorging combineren in het koele seizoen.

GRANDEL Schoonheidstips voor huidverzorging in de herfst

1. Afwisselende stemming in de zorgroutine 

Tot ziens, dag eenvoudige formulering, hallo rijkere texturen! Wat in de zomer ideaal was, is meestal niet langer genoeg voor je huid in de herfst. Wat ze nu nodig heeft, is versterking, voedsel en bescherming. 

2. Specialisten voor het koele seizoen

Laat jezelf en je huid profiteren van de speciale winterproducten. Echte beschermende cocons om de huid te cremen en concentraten en serums die de gestreste huid herstellen en verzachten.

3. Stuur je huid op een kuurreis

Zet regelmatig een kuur in. Bijzonder effectieve cosmetische producten zoals ampullen, serums of maskers zijn zeer geconcentreerd en leveren de huid onmiddellijk zichtbare resultaten op.

4. Bescherming tegen UV-straling

Vergeet de zon niet, zelfs niet in het koele seizoen. Vooral tijdens het skiën, toeren en lange wandelingen. UV-protect, BB creme met geïntegreerde SPF-bescherming zijn ideaal.

Profiteer van de DR. GRANDEL herfstschoonheidstips en ontdek nu de ideale cosmetica voor het koudere seizoen!

 

Adventkalender: de ideale kuurbehandeling voor de huid.

Wintercreme: bescherming met hoogwaardige olien.

Fruitzuurkuur: ideale kuur voor verbetering van de huid

 

 

orginele tekst: DR. Grandel www.grandel.de/magazin