LavieSage

laviesage-nutricosmeticsOntstaan
Sinds het ontstaan van LavieSage staat de ontwikkeling van beautysupplementen niet stil. Als nieuwkomer en trendsetter moet je innovatief te werk gaan en goed luisteren naar praktische marktontwikkelingen. Vanuit die manier van werken mag LavieSage zich met trots marktleider noemen binnen de professionele beautybranche op het gebied van beautysupplementen. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.
Streven
LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! De liefde voor de huid moet natuurlijk van 2 kanten komen nietwaar?
Concept
Een volstrekt uniek concept in een speciale markt. We hebben een complete lijn beautysupplementen ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak is mogelijk door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten en huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. Dat maakt LavieSage een speciale partner voor iedere professional die aan de huid werkt en voor iedereen die een goede gezondheid van lichaam en huid wil onderhouden
Verzorging van buiten door cosmetica
LavieSage nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmetica producten. U bepaald immers zelf welk cosmetica merk het beste past bij u en uw huidconditie.

Huid
Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit proces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden. Daarom adviseren wij een extra aanvulling met LavieSage beautysupplementen voor uw dagelijkse inname vitamine en mineralen