Oolaboo specials

Creëer jouw eigen Oolaboo geluksmomenten thuis.

Omdat een bezoek aan je vertrouwde beautysalon nu even niet meer mogelijk is, creëerde Oolaboo 3 verschillende beauty@home pakketten.  Drie complete, luxe giftboxen gevuld met de heerlijkste Oolaboo producten.

Je kunt natuurlijk iedere dag één van de producten gebruiken, maar nog leuker is om de producten gezamenlijk te gebruiken, om er zo een heerlijk Oolaboo geluksmoment van te maken.

Oolaboo heeft 3 verschillende beautypakketten voor je samengesteld:

Daily skin care routine

Deze beauty@home box is samengesteld om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen! De box bevat producten op basis van antioxidanten en vitaminen, speciaal aanbevolen voor gevoelige/rode huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

  • Wipe off 3 in 1 daily nutrition cleansing nectar 200 ml
  • Ageless turn the time nutrient chrono renewing peeling 50 ml
  • Saveguard antioxidant nutrition recovering mask 50 ml
  • Saveguard antioxidant nutrition protective face cream 50 ml

Adviesverkoopprijs van € 195,95 voor € 145,00

Daily hand & body routine

  • Super Foodies happy hand & body soap 500 ml
  • Super Foodies velvety hand lotion 100 ml
  • Super Foodies luscious body butter 100 ml

Je handen zijn je visitekaartje, alle reden om ze goed te verzorgen! Deze beauty@home box is samengesteld om je handen te reinigen en te verzorgen en biedt een effectieve bescherming tegen externe invloeden die dagelijks de handen uitdrogen en beschadigen. Een zeer rijke body butter, voedt intens de droge tot zeer droge huid, dankzij de combinatie van regenererende en geurende oliën uit sinaasappel en limoen, herstellende shea butter en vitamine E.

Adviesverkoopprijs van € 112,40 voor € 84,00

Glowing skin routine

Nu je verzocht wordt zoveel mogelijk in huis te blijven, kan je huid wel een gezond voorjaarskleurtje gebruiken. Maar doe het vooral veilig! Deze beauty@home box bevat o.a. een zachte scrub op basis van vanille bonen en macadamia noten. Verwijdert zacht de verhoornde huidcellen, waardoor een betere absorptie van de bruiningsspray ontstaat. Deze organische bruiningsspray voor het gezicht en lichaam, biedt een veilig, niet-giftig alternatief voor bruining zonder de gevaren van UV-stralen.

  • Wipe off 3 in 1 daily nutrition cleansing nectar 200 ml
  • Super Foodies all over gentle scrub 100 ml
  • Sin superb organic spray-on bronzer 200 ml

Adviesverkoopprijs van € 122,90 voor € 92,00