Oolaboo

oolaboo-groepsfoto-skincare-witAls 70% van onze huidconditie wordt bepaald door voeding van binnenuit en 30% door verzorging van buitenaf, waarom verzorgen wij onze huid dan alleen aan de buitenkant?

Oolaboo is een Nederlands huidverbeterend lifestylebrand. Voor een optimaal resultaat combineert oolaboo cosmeceuticals en nutraceuticals om de huid te voeden van buitenaf en van binnenuit.

Onze huidverbeteringsproducten, ook wel nutricosmedicals genoemd, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed.

Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest en bevestigd, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG (emulgator), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en ftalaten (weekmakers). Oolaboo produceert dus alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen.

 

 oolaboo_logo_cirkel-2