Wintercreme, hij is er weer!!

images (1)Het koude seizoen is net om de hoek en daarmee ook de verandering van onze verzorgingsproducten. De stress begint al in de ochtend: Wij kleden ons van boven tot onder dik aan en verlaten het huis. In tochtige bushuisjes staan we te wachten, de bus heeft weer eens vertraging. Dan komt hij eindelijk. De temperatuur in de bus voelt aan als 45 graden. Als we bij het station zijn, moeten we weer in de kou … Deze constante verandering tussen warm en koud hebben we de hele winter. Pure stress voor onze huid! Er is hulp!

Op dit soort momenten heeft onze huid meer en vooral rijkere crèmes nodig. De verwarmingslucht droogt onze huid en de koude lucht buiten vraagt ​​veel van haar. Daarom is het nu de tijd om meer aandacht te besteden aan het beschermen van je gezicht tegen roodheid, huidirritatie, ruwe en extreem droge huid.

De Winter Creme van DR. GRANDEL beschermt en verzorgt uw huid met hoogwaardige oliën. De uitzonderlijk fijne crème trekt snel in en u voelt direct hoe zacht en soepel uw huid wordt.
De rustgevende werkstoffen van de Winter Creme verlichten roodheid en geeft de huid elasticiteit en een fijn gevoel.

Prijs: €26,50 per tube

 

Actie: bij aankoop van 2 tubes betaal je slechts €50,- en krijg je ook nog eens een heerlijk winterwellness ampul cadeau!